Как се създава нова фирма в EJ System ?

След като сте избрали “Данни за фирмите” пред Вас се отваря нов прозорец, в който имате възможност да въведете името на новата фирма. Избирате реда на който ще създадете фирма и с двоен клик от мишката го отключвате, за да може да впишете името на фирмата. Писането в реда е позволено, когато точката в долния ляв ъгъл е с червен цвят.
След като сте вписали името на новата фирма следва да се въведат фирмените данни, това става двоен клик върху бутона “Данни и параметри”.
След като сте избрали бутона “Данни и параметри на фирмата” пред Вас се отваря нов прозорец в който се вписват данните на фирмата.
Важно!

Ако работите в група и/или данните Ви се съхраняват на сървър и/или са общи с Ваши колеги, то е необходимо в полето “Параметри” да сложите отметка за потвърждение на “Всички оператори работят в една област!” Tова означава, че ако работите с Ваш колега/и Вие ще може да виждате документите, които той е качил/създал, те ще са синхронизирани.

Ако тази отметка НЕ бъде поставена, дори и да работите в една и съща фирма, Вие няма да виждате документите които той е качил/създал. Това може да доведе до грешки с отчети и декларации.

Сподели